Garage Brooks

Garage Brooks is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Borculoseweg 66 in Neede.

Meer informatie over Garage Brooks in Neede

Garage Brooks wordt gerund door Martin Scholte van Mast, een allround monteur met veel passie voor zijn vak. Hij heeft het bedrijf overgenomen van autobedrijf Vreemann op 1 januari 2017. Martin werkt al 30 jaar in het autovak en is bekend met alle automerken. Kwaliteit en gemoedelijkheid staan hoog in het vaandel bij Garage Brooks. Ze bieden onderhoudsbeurten aan, zijn een officieel APK keuringsbedrijf en hebben altijd een mooi aanbod aan betaalbare occasions. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 0545-295027 of 06 13435460, of via e-mail op info@garagebrooks.nl. Het adres van Garage Brooks is Borculoseweg 66, 7161HB Neede. Ze zijn gevestigd op de voormalige locatie van auto Vreemann en bieden naast reparaties en storingen ook APK-keuringen en occasions aan.

Wil je weten wat Garage Brooks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garage Brooks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garage Brooks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garage Brooks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Garage Brooks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garage Brooks

Bezoekers bekeken ook