Autoservice Knoop

Autoservice Knoop is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Russchemorsweg 4 in Neede.

Meer informatie over Autoservice Knoop in Neede

Na twintig jaar als technicus bij verschillende automerken te hebben gewerkt, besloot eigenaar Bert Knoop om zijn eigen autoservicebedrijf te starten. Hij bouwde een nieuw pand op het industrieterrein in Neede en op 1 mei 2019 opende Autoservice Knoop zijn deuren. Het bedrijf biedt service aan alle automerken en heeft ook een speciale brug voor bedrijfsauto's en campers. Daarnaast verkopen ze ook jonge en frisse occasions met een complete onderhoudshistorie en BOVAG-garantie. Bij Autoservice Knoop staat afspraak is afspraak hoog in het vaandel en ze zorgen ervoor dat klanten nooit voor verrassingen komen te staan. De werkplaats is volledig uitgerust en de servicetechnici zijn volledig gecertificeerd, inclusief elektrische auto's. Autoservice Knoop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:30 tot 12:30 uur. Het bedrijf is gevestigd aan de Russchemorsweg 4 in Neede.

Wil je weten wat Autoservice Knoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice Knoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice Knoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice Knoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Autoservice Knoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice Knoop

Bezoekers bekeken ook