Firma Gebr. Manuel

Firma Gebr. Manuel is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Parallelweg 21 in Neede.

Meer informatie over Firma Gebr. Manuel in Neede

Autoservice gebroeders Manuel is een bedrijf dat in 1981 is opgericht door Henny & Willy Manuel. Ze zijn gespecialiseerd in autotechniek, onderhoud en schadeherstel. Het bedrijf heeft twee afdelingen, namelijk modern auto onderhoud en klassiek auto onderhoud. Beide afdelingen zijn uitgegroeid tot specialistische bedrijfstakken met de beste apparatuur. Autoservice gebroeders Manuel is aangesloten bij de branche organisatie BOVAG, wat betekent dat alle werkzaamheden gegarandeerd zijn en onder BOVAG garantie vallen. Het bedrijf biedt totale vakkundige autoservice. Ze onderhouden ook fabrieksnieuwe auto's zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. Alle auto's worden onderhouden volgens de specificaties van de fabrikant. Ze werken met meerdere diagnose systemen, waardoor ze alle automerken kunnen servicen en onderhouden. Daarnaast zijn ze ook een RDW erkend APK keurstation. Voor reparaties, onderhoud en spuitwerk aan klassieke auto's kun je ook bij hen terecht. Ze bieden ook motoren revisie en hebben scoop test apparatuur om storingen in hoogspanningsgedeelten van klassieke auto's te diagnosticeren. Ze zijn geopend van maandag t/m vrijdag en op zaterdag op afspraak. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Firma Gebr. Manuel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Firma Gebr. Manuel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Firma Gebr. Manuel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Firma Gebr. Manuel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Firma Gebr. Manuel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Firma Gebr. Manuel

Bezoekers bekeken ook