Sportcentrum De Gaard

Sportcentrum De Gaard is een Sportschool gelegen aan Oudestraat 56 in Neede.

Meer informatie over Sportcentrum De Gaard in Neede

Stem hier op ons voor de Dutch Fitness Awards! Bij Sportcentrum de Gaard bieden ze een eenvoudige en veilige manier van effectieve training. Slechts 2 keer per week, 30 minuten per keer, met optimale begeleiding. Deze spiertraining is geschikt voor iedereen! Er zijn ook sporters die al ervaring hebben met het programma. Rien begon met BodySupport en een nieuw trainingsprogramma om spieren op te bouwen. Hij was erg tevreden over het programma en de begeleiding. Elly begon in oktober met afvallen via Bodysupport en de EGYM. Ze was verbaasd over hoeveel ze mocht eten, maar het bleek effectief te zijn. Beide sporters waren tevreden over de wekelijkse begeleiding van Bram en Birgit. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met Sportcentrum de Gaard via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sportcentrum De Gaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum De Gaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum De Gaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Gaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Sportcentrum De Gaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum De Gaard

Bezoekers bekeken ook