Chi Center

Chi Center is een Sportschool gelegen aan Eibergseweg 20 in Neede.

Meer informatie over Chi Center in Neede

Het Chi Center in Neede biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder Tai Chi Chuan, meditatie, Qigong, Motorisch Remedial Teaching, dans en diverse cursussen en workshops. Arnold Hoekstra en Natasja Hoekstra geven samen Tai Chi lessen en Arnold verzorgt ook massages en acupunctuur behandelingen in zijn praktijk. De Tai Chi en Qigong lessen kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van het weer. Daarnaast worden er online lessen aangeboden in het najaar. Vanaf maandag 4 september 2023 starten de lessen weer. Voor meer informatie over de lestijden kan er gekeken worden op de website. Het Chi Center heeft ook een facebookpagina die nog in ontwikkeling is.

Wil je weten wat Chi Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chi Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chi Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chi Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Chi Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chi Center

Bezoekers bekeken ook