Pedicure Liene

Pedicure Liene is een Nagelstudio gelegen aan Kempershof 29 in Neede.

Meer informatie over Pedicure Liene in Neede

Telefoon nummer: 06-22144296. La Liene Pour Toi, ook bekend als Pedicure Liene, is de praktijk van Eline Kemp in Neede. Eline is al sinds 2008 schoonheidsspecialiste en heeft daarna de opleiding tot pedicure en visagiste afgerond. Ze heeft haar eigen praktijk gestart en vindt het contact met haar klanten erg belangrijk. Ze streeft ernaar om een prettig contact te hebben en haar klanten zich thuis en op hun gemak te laten voelen. Eline blijft zichzelf bijscholen om up to date te blijven en het vertrouwen van haar klanten niet te beschamen. Ze is moeder van 3 kinderen en combineert haar werk met haar gezin. Haar praktijk bevindt zich op Kempershof 29 in Neede en haar telefoonnummer is 06-22144296. © 2013. Thema lotus. © 2014 Pedicure liene.

Wil je weten wat Pedicure Liene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Liene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Liene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Liene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Pedicure Liene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Liene

Bezoekers bekeken ook