Nagelsalon Made By Monique

Nagelsalon Made By Monique is een Nagelstudio gelegen aan Meester G. Groen van Prinstererstraat 5 in Neede.

Meer informatie over Nagelsalon Made By Monique in Neede

Monique is een gecertificeerde nagelstyliste die sinds 2011 professionele behandelingen aanbiedt om nagels te versterken, te verlengen en perfect te stylen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot haar volledige baan en ze heeft haar eigen salon geopend. Monique blijft zichzelf ontwikkelen in deze branche en heeft verschillende certificaten behaald. Naast nagels biedt ze ook visagie aan, waaronder bruidsmake-up en avondmake-up. Ze geeft regelmatig visagie workshops waarin ze anderen leert hoe ze zichzelf als een professional kunnen opmaken. Haar salon bevindt zich op het adres Mr G G van Prinstererstraat 5, 7161 ZN Neede, Nederland. Je kunt een afspraak maken via telefoonnummer +31 6 128 103 45 of via e-mail info@madebymonique.nl. Monique is ook te vinden op social media, zoals Instagram en Facebook.

Wil je weten wat Nagelsalon Made By Monique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelsalon Made By Monique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelsalon Made By Monique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelsalon Made By Monique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Nagelsalon Made By Monique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelsalon Made By Monique

Bezoekers bekeken ook