Minicamping de Hooiberg

Minicamping de Hooiberg is een Kampeerterrein gelegen aan Lage Broekdijk 3 in Neede.

Meer informatie over Minicamping de Hooiberg in Neede

VeKaBo Minicamping "De Hooiberg" in de prachtige Achterhoek Gelderland, is een kleinschalige camping met 23 plaatsen waar u kunt genieten van rust, natuur en ruime kampeerplekken. Het boerenbedrijf is niet meer actief, maar de schuren worden gebruikt voor caravanopslag. De omgeving is bosrijk en er zijn diverse fietsroutes in de buurt. U kunt online boeken en zelf uw gewenste plaats kiezen. Daarnaast is er gratis draadloos internet beschikbaar en is er een verwarmd toiletgebouw aanwezig. De camping is aangesloten bij VeKaBo Nederland, wat kwaliteit garandeert. Er zijn enkele veelgestelde vragen beantwoord, zoals de mogelijkheid van wifi en het meenemen van honden. Kortom, een ideale plek voor een kampeervakantie in de Achterhoek.

Wil je weten wat Minicamping de Hooiberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping de Hooiberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping de Hooiberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping de Hooiberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Minicamping de Hooiberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping de Hooiberg

Bezoekers bekeken ook