Hof van Moeder Aarde

Hof van Moeder Aarde is een Kampeerterrein gelegen aan Bliksteeg 1 in Neede.

Meer informatie over Hof van Moeder Aarde in Neede

Hof van Moeder Aarde is een krachtplek waar mensen in hun kern gespiegeld en geraakt worden. Het terrein van ruim 3,5 hectare wordt beschouwd als een gewijde ruimte en speeltuin voor kleine en grote mensen. De gemeenschap bestaat uit vaste bewoners, vaste gasten en vrijwilligers die samenwerken om het terrein steeds mooier te maken. Hof van Moeder Aarde ligt in een stiltegebied en biedt verschillende mogelijkheden voor individuele of groepsretraites. Daarnaast worden er diverse activiteiten en verblijfsmogelijkheden aangeboden, zoals optredens, workshops en verblijf in yurts, hutjes en stacaravans. Als hoeders van Hof van Moeder Aarde beheren ze het terrein op ecologisch verantwoorde wijze en streven ze naar een natuurlijke balans. Ze vormen een gemeenschap die samenwerkt om de aarde het hof te maken en waarborgen dat toekomstige generaties dit ook kunnen doen. Ze nodigen mensen uit om mee te helpen om de aarde weer het hof te maken.

Wil je weten wat Hof van Moeder Aarde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hof van Moeder Aarde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hof van Moeder Aarde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hof van Moeder Aarde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Hof van Moeder Aarde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hof van Moeder Aarde

Bezoekers bekeken ook