Madeby Eetbeleving

Madeby Eetbeleving is een Restaurant gelegen aan Hoeveweg 1 in Neede.

Meer informatie over Madeby Eetbeleving in Neede

Wij organiseren regelmatig bijzondere evenementen zoals aanschuifdiners, live muziek en gastkoks voor speciale eetbelevingen. Daarnaast bieden wij ook diverse kookworkshops aan, zoals ouder en kind workshops en workshops in verschillende wereldkeukens. Hou onze evenementen agenda goed in de gaten zodat je niks mist. En als je zelf een leuk idee hebt, staan wij daar altijd voor open. Momenteel organiseren wij een Spaanse tapas workshop in Studio 16 in Neede, Nederland.

Wil je weten wat Madeby Eetbeleving verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Madeby Eetbeleving of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Madeby Eetbeleving? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Madeby Eetbeleving het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Madeby Eetbeleving reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Madeby Eetbeleving

Bezoekers bekeken ook