De Olde Mölle

De Olde Mölle is een Restaurant gelegen aan Diepenheimseweg 21 in Neede.

Meer informatie over De Olde Mölle in Neede

Café-restaurant "De Olde Mölle" is al meer dan 75 jaar een begrip in Neede en omgeving. Het is een echt familiebedrijf dat bekend staat om zijn goede service en kwaliteit. Op de website van De Olde Mölle vindt u informatie over de verschillende takken van het bedrijf en een overzicht van activiteiten en verenigingen die bij hen horen. Daarnaast beschikken ze over een prachtige zaal waar u terecht kunt voor onder andere recepties, thema-avonden, vergaderingen en feesten. Het gastteam, bestaande uit Maurice, Lenie en Henk Bok, staat altijd klaar om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden. De openingstijden van het café en de keuken verschillen per dag, maar zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Olde Mölle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Olde Mölle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Olde Mölle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Olde Mölle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar De Olde Mölle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Olde Mölle

Bezoekers bekeken ook