Bed & Breakfast De Ark

Bed & Breakfast De Ark is een Bed & Breakfast gelegen aan Eibergseweg 32 in Neede.

Meer informatie over Bed & Breakfast De Ark in Neede

Bed & Breakfast De Ark is een prachtige accommodatie gelegen aan de rand van Neede, in De Achterhoek. Het ruime appartement op de begane grond biedt gasten een eigen entree, badkamer, woon- en slaapkamer en terras. Het ontbijt wordt geserveerd in de kamer of op het terras met een prachtig uitzicht. Daarnaast biedt de B&B ook een diner aan op de dag van aankomst. In de omgeving van Neede zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals wandelen, fietsen en zwemmen in het overdekte zwembad 't Spilbroek. Ook zijn er diverse culinaire opties in de buurt, zoals Frankie's Jungle Bistro en Brasserie Floris. Gasten hebben positieve recensies gegeven over de B&B, waar ze zich welkom en thuis voelden. Voor meer informatie en reserveringen kunnen gasten contact opnemen met Bed & Breakfast De Ark.

Wil je weten wat Bed & Breakfast De Ark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed & Breakfast De Ark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Ark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed & Breakfast De Ark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Bed & Breakfast De Ark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed & Breakfast De Ark

Bezoekers bekeken ook