B&B en vakantiehuis Borgersteeg

B&B en vakantiehuis Borgersteeg is een Bed & Breakfast gelegen aan Borgersteeg 3 in Neede.

Meer informatie over B&B en vakantiehuis Borgersteeg in Neede

In het veelzijdige landschap van de Achterhoek, ligt de woonboerderij de Borgersteeg. De eigenaren willen anderen een bijzonder verblijf bieden met rust, ruimte en gastvrijheid. Je kunt bij hen verblijven op basis van bed & breakfast of het vakantiehuis huren. De Borgersteeg biedt ook mogelijkheden als vergaderlocatie. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel, met een uitgebreid vers klaargemaakt streekontbijt. De Achterhoek biedt prachtige natuur om te fietsen, wandelen of toeren met de motor. De Borgersteeg hoopt je snel te mogen verwelkomen als gast. De Achterhoek is het oostelijke deel van Gelderland, begrensd door de IJssel, Twente, Salland en Duitsland. De centrale ligging van de Borgersteeg biedt eindeloze mogelijkheden om de omgeving te verkennen. De contactgegevens zijn te vinden op de website en sociale media.

Wil je weten wat B&B en vakantiehuis Borgersteeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B en vakantiehuis Borgersteeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B en vakantiehuis Borgersteeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B en vakantiehuis Borgersteeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar B&B en vakantiehuis Borgersteeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B en vakantiehuis Borgersteeg

Bezoekers bekeken ook