Volleybalvereniging Elite/Dynamo

Volleybalvereniging Elite/Dynamo is een Volleybalclub gelegen aan Bleekenweg 14 in Neede.

Meer informatie over Volleybalvereniging Elite/Dynamo in Neede

Op woensdag 1 november vindt de jaarlijkse ALV plaats in de kantine van sportzaal de Oranjelaan. Als je de officiële uitnodiging en stukken hebt gemist, kun je je via de voorzitter aanmelden. Op dinsdagavond 10 oktober geeft het Eredivisieploeg Active Living Orion H1 een clinic aan jeugdleden van Elite/Dynamo. De clinic begint om 19:00 en eindigt om 21:00 en ouders, trainers en andere geïnteresseerden zijn welkom om vanaf de tribune of het sportcafé te kijken. De Week van de Scheidsrechter vindt plaats van 30 september tot en met 8 oktober en er is behoefte aan nieuwe scheidsrechters. Tot slot wordt deze week gestart met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie en Heren 1 heeft zich teruggetrokken uit de competitie. Ze blijven wel trainen en zoeken naar nieuwe spelers voor het volgende seizoen.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Elite/Dynamo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Elite/Dynamo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Elite/Dynamo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Elite/Dynamo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Volleybalvereniging Elite/Dynamo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Elite/Dynamo

Bezoekers bekeken ook