Van Beijck

Van Beijck is een Bicycle wholesaler gelegen aan Oude Eibergseweg 17C, 02 in Neede.

Meer informatie over Van Beijck in Neede

Met de ombouwsets van Van Beijck kun je jouw normale fiets eenvoudig omtoveren tot een elektrische fiets. Of je nu een stadsfiets, mountainbike of driewieler hebt, met de ombouwset kun je iedere fiets elektrisch maken. Van Beijck heeft een groot dealernetwerk in Nederland en België, waar je terecht kunt voor vragen en het laten monteren van de ombouwset. Het bedrijf is sinds 2009 actief in de ontwikkeling en productie van E-bike onderdelen en ombouwsets, met een focus op krachtige en natuurlijke ondersteuning met een zo laag mogelijk verbruik. De ombouwsets zijn geschikt voor verschillende wielmaten en worden zorgvuldig verpakt en verzonden met DHL. Met de eenvoudige handleidingen kun je zelf je fiets elektrisch maken, maar je kunt het ook overlaten aan een van de dealers van Van Beijck. De producten van Van Beijck zijn van hoge kwaliteit en hebben 2 jaar garantie.

Wil je weten wat Van Beijck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Beijck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Beijck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Beijck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Van Beijck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Beijck

Bezoekers bekeken ook