Vakslagerij Eppink

Vakslagerij Eppink is een Slagerij gelegen aan Rapenburg 27 in Neede.

Meer informatie over Vakslagerij Eppink in Neede

Al 7 generaties lang is Vakslagerij Eppink een slagersbedrijf met een passie voor kwaliteit. Wat begon als een huisslachting op boerderijen is nu uitgegroeid tot een modern slagersbedrijf dat ambachtelijke producten van hoge kwaliteit maakt. Ze werken met het beste vlees uit binnen- en buitenland en leveren zowel aan particulieren als aan de professionele markt. Daarnaast beschikken ze over een moderne grootkeuken waar ze vleesproducten en maaltijden bereiden volgens de wensen van hun klanten. Duurzaamheid is ook belangrijk voor hen, ze werken nauw samen met lokale boeren en slachterijen en verwaarden alle delen van de karkassen tot smaakvolle eindproducten. Het assortiment van Vakslagerij Eppink is geschikt voor zowel professionals als thuisgebruik en omvat rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees en kip en kalkoen.

Wil je weten wat Vakslagerij Eppink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakslagerij Eppink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakslagerij Eppink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakslagerij Eppink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Vakslagerij Eppink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakslagerij Eppink

Bezoekers bekeken ook