Stiltecentrum Jethro

Stiltecentrum Jethro is een Yogastudio gelegen aan Bergstraat 54 in Neede.

Meer informatie over Stiltecentrum Jethro in Neede

Jethro is een plek die ons de mogelijkheid biedt om de oase in onszelf te herontdekken. Het was vroeger een oase in de woestijn, waar verschillende culturen samenkwamen en waar spiritualiteit en wijsheid stroomden. Nu brengt Jethro ons in contact met onze innerlijke bron van wijsheid en geeft het ons de spirit om dit innerlijke weten uit te dragen in deze tijd. In het najaar van 2023 biedt Jethro verschillende cursussen aan op het adres Bergstraat 54 in Neede. Je kunt meer informatie krijgen en je aanmelden via e-mail of telefoon. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op de woensdaglessen, waar je in september of oktober nog kunt instappen. De eerste les is altijd gratis op proef. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stiltecentrum Jethro via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Stiltecentrum Jethro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stiltecentrum Jethro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stiltecentrum Jethro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stiltecentrum Jethro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Stiltecentrum Jethro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stiltecentrum Jethro

Bezoekers bekeken ook