SR Skiservice - Steff Rohof

SR Skiservice - Steff Rohof is een Skiwinkel gelegen aan Wheemergaarden 9 in Neede.

Meer informatie over SR Skiservice - Steff Rohof in Neede

SR Skiservice is een wintersportwinkel die vanaf 9 november 2023 tot Pasen 2024 geopend is. De openingstijden zijn op maandag, donderdag en zaterdag. Vanwege de drukte werken ze op afspraak en alleen buiten openingstijden. Ze bieden verhuur van ski's en skischoenen aan, waarbij ze de tijd nemen om de juiste schoenen en ski's te vinden. Daarnaast bieden ze ook onderhoud en service voor ski's en snowboards, met een werkplaats die voorzien is van geavanceerde apparatuur. De eigenaar, Steff Rohof, is een ervaren wintersporter die ook advies geeft over het onderhoud en de aanschaf van materiaal. Hij heeft jarenlange ervaring als onderhoudsmonteur en kiest de juiste apparaten om de spullen goed te onderhouden. Bij SR Skiservice kun je terecht om jouw wintersport onvergetelijk te maken.

Wil je weten wat SR Skiservice - Steff Rohof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SR Skiservice - Steff Rohof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SR Skiservice - Steff Rohof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SR Skiservice - Steff Rohof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar SR Skiservice - Steff Rohof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SR Skiservice – Steff Rohof

Bezoekers bekeken ook