Sportclub Neede

Sportclub Neede is een Voetbalclub gelegen aan Kronenkamp 10 in Neede.

Meer informatie over Sportclub Neede in Neede

Tijdens de Rabo ClubSupport campagne bedanken ze iedereen voor het stemmen. Ze herinneren mensen eraan om hun fietsverlichting aan te zetten, zelfs bij schemering. Voor voetballiefhebbers van 55 jaar en ouder is er de mogelijkheid om nog steeds lekker te voetballen. Er zijn ook verschillende wedstrijden gepland op sportpark 't Haantje. Daarnaast zijn er nieuwe reservetenues binnen en heeft Sportclub Neede een convenant gesloten met de FC Twente/Heracles Academie. Op 23 september 2023 start de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. De vakantie is voorbij en de jongste spelers zijn weer begonnen met voetballen. Verder worden er verschillende activiteiten georganiseerd op het miniveld en is er een vergadering van het Algemeen Bestuur gepland. Het bezoekadres van Sportclub Neede is Sportpark 't Haantje, Kronenkamp 10, 7161 HE Neede. Het telefoonnummer is 0545 - 291545 en het e-mailadres is info@sportclubneede.nl.

Wil je weten wat Sportclub Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Sportclub Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub Neede

Bezoekers bekeken ook