Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten

Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten is een Sportmasseur gelegen aan Borculoseweg 80 in Neede.

Meer informatie over Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten in Neede

Sabine Veldscholten is een gediplomeerd sport- en wellnessmasseur. Ze woont in Neede met haar man en twee dochters en heeft haar eigen praktijk aan huis. Voorheen werkte ze als interieurstylist, maar ze besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan en volgde de opleiding tot sport- en wellnessmasseur. Naast haar eigen praktijk is ze ook actief als verzorger bij voetbalvereniging Sportclub Neede. In haar praktijk biedt ze verschillende behandelingen aan, zoals sportmassage, ontspannings- en wellnessmassage, hotstone massage, postnatale massage, zwangerschapsmassage en tapen en bandageren. Sabine vindt het belangrijk om verder te kijken dan alleen de behandeling en kijkt samen met de cliënt naar wat het beste bij hen past. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact met haar worden opgenomen.

Wil je weten wat Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport en Wellness massage Sabine Veldscholten

Bezoekers bekeken ook