Schoonheidssalon Lizan

Schoonheidssalon Lizan is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Eibergseweg 12D in Neede.

Meer informatie over Schoonheidssalon Lizan in Neede

Huidinstituut Lizan biedt huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen aan, die worden afgestemd op het huidtype en/of huidproblematiek. Ze werken met gecertificeerd personeel en bieden ook huidverzorgingsproducten aan. Daarnaast hebben ze behandelingen zoals pedicuren, manicuren, make-up en permanente make-up. Ze hebben ook voedingssupplementen en Bulaggi-tassen. Op de website kun je een afspraak maken voor een behandeling en zelfs een cadeaubon bestellen. Huidinstituut Lizan ligt in Neede en gebruikt merken zoals Sothys, Image skincare, Trind, Marc Inbane, Jane Iredale en Vavin. Het contactadres is Oude Eibergseweg 12d, Neede en ze zijn te bereiken op 0545 294 274 of 06-44535368.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Lizan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Lizan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Lizan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Lizan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Schoonheidssalon Lizan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Lizan

Bezoekers bekeken ook