RademaTaal

RademaTaal is een Bijles gelegen aan Lijsterstraat 68 in Neede.

Meer informatie over RademaTaal in Neede

Bij RademaTaal kun je terecht voor bijles, huiswerkbegeleiding en computerhulp. Bijles kan zowel gericht zijn op de inhoud van een vak als op het oplossen van problemen. Er worden bijlessen gegeven in verschillende vakken op verschillende niveaus. Daarnaast biedt RademaTaal ook remedial teaching aan. Voor huiswerkbegeleiding wordt er gekeken naar wat jij nodig hebt en de begeleiding vindt plaats in een rustige omgeving. RademaTaal biedt ook computerhulp en -les aan, waarbij ze kunnen helpen bij het instellen van software en speciale computers voor slechtzienden. Gerjo Radema, eigenaar van RademaTaal, heeft veel ervaring in het onderwijs en is gespecialiseerd in 'leren leren'. Je kunt contact opnemen met RademaTaal voor meer informatie.

Wil je weten wat RademaTaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RademaTaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RademaTaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RademaTaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar RademaTaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RademaTaal

Bezoekers bekeken ook