Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Braak en Moeshof te Neede

DeNeedegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Braak en Moeshof te Neede.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een ontheffing op grond van de Wet natuurbescherming verleend voor het renoveren en isoleren van tien woningen gelegen aan de Braak en Moeshof te Neede.Mogelijkheid van inzienHet besluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99.U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2023-002449.BezwaarBelanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn bezwaar maken tegen het besluit. Vermeld hierbij het zaaknummer 2023-002449. Onderaan het besluit leest u hier meer over.Wilt u meer weten?Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.Gedeputeerde Staten van Gelderland

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2023.

Dit artikel verscheen op deNeedegids.nl op 05-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Neede, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNeedegids.nl
Redactie deNeedegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Neede
  2. prb-2023-11950

Gerelateerde berichten