PlanetProof Kozijnen

PlanetProof Kozijnen is een Bouwbedrijf gelegen aan G.L. Rutgersweg 1 in Neede.

Meer informatie over PlanetProof Kozijnen in Neede

ClimateProof Kozijnen is een bedrijf dat zich richt op duurzame en energiezuinige kozijnen. Ze streven ernaar om het meest duurzame kozijn van de wereld te maken van hout. Hun kozijnen zijn energiezuinig, onderhoudsarm en minimaal belastend voor het milieu. Ze planten meer bomen terug dan ze gebruiken en werken samen met partners om natuurlijk bouwen met hout als norm te maken. De milieuprestaties van hun kozijnen zijn gevalideerd en opgenomen in de nationale milieudatabase. Ze gebruiken duurzaam geproduceerd hout en planten extra bomen in samenwerking met Staatsbosbeheer. Het onderhoud aan hun kozijnen is minimaal en ze streven ernaar om de schilderbeurt eens per 30 jaar te laten plaatsvinden. Hun kozijnen hebben een lage Uw-waarde, wat aangeeft dat ze energiezuinig zijn. Ze halen betere waarden dan de landelijke eisen en andere alternatieve kozijnen op de markt. Het certificaat van Bureau CRG bewijst de validatie van hun waarden. Ze blijven streven naar nog betere prestaties, zoals een UW-waarde van 0,7 bij gebruik van dubbel isolatieglas.

Wil je weten wat PlanetProof Kozijnen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PlanetProof Kozijnen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PlanetProof Kozijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PlanetProof Kozijnen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar PlanetProof Kozijnen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PlanetProof Kozijnen

Bezoekers bekeken ook