Opti-line BV Meubelen

Opti-line BV Meubelen is een Winkel gelegen aan Wheemergaarden, Parallelweg 82 in Neede.

Meer informatie over Opti-line BV Meubelen in Neede

Opti-Line Meubelen is een bedrijf dat eiken meubelen verkoopt aan detailhandel. Ze bieden een breed scala aan eetkamerstoelen, zoals de Evita, Eva, Ellen, Sophie, Denise, Sonja, Kyra, Sabine, Clair, Carmen en George. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen/leer en sommige kunnen ook geleverd worden als armstoel. Daarnaast biedt Opti-Line Meubelen ook tafels aan die goed passen bij de stoelen, zoals de Schuiftafel Maas, vaste tafel en de Tafel Schelde, Tiber en Donau. Het bedrijf is aangesloten bij Koninklijke CBM, een branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie.

Wil je weten wat Opti-line BV Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opti-line BV Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opti-line BV Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opti-line BV Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Opti-line BV Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opti-line BV Meubelen

Bezoekers bekeken ook