Neco Staalbouw B.V.

Neco Staalbouw B.V. is een Metaalbedrijf gelegen aan Wheemergaarden, Parallelweg 50 in Neede.

Meer informatie over Neco Staalbouw B.V. in Neede

Neco Staalbouw is een specialist op het gebied van engineering, productie en montage van constructies in aluminium, RVS en verschillende soorten staal. Ze werken onder andere voor de utiliteits- en industriebouw, (petro)chemie en de droge en natte infrastructuur. Naast aannemers, industrie en overheden werken ze ook samen met architecten en ingenieursbureaus. Neco Staalbouw heeft ervaring in diverse bouwprojecten. Daarnaast bieden ze ook engineeringdiensten aan voor constructies in aluminium, staal, RVS en GVK. Ze hebben een moderne werkplaats van ruim 5.000 m2 waar alle productiewerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neco Staalbouw.

Wil je weten wat Neco Staalbouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Neco Staalbouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Neco Staalbouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Neco Staalbouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Neco Staalbouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Neco Staalbouw B.V.

Bezoekers bekeken ook