Natuurpark de Bollert (Park)

Natuurpark de Bollert (Park) is een Vakantiepark gelegen aan Aaftinksdijk Geerdinkweg 1, neede, sleuteladres in Neede.

Meer informatie over Natuurpark de Bollert (Park) in Neede

Het landgoed "De Bollert" is gelegen in de gemeente Neede, in de provincie Gelderland. De gemeente heeft een oppervlakte van 4599 hectare en telt ruim 11.000 inwoners. Het merendeel van de inwoners woont in het dorp Neede zelf, maar ook de kleine kernen Rietmolen en Noordijk en de buurtschap Lochuizen behoren tot de gemeente. Neede staat bekend als jamgemeente vanwege de jaarlijkse Nationale Jammarkt, die plaatsvindt op de laatste woensdag van de zomervakantie. Op het landgoed "De Bollert" zijn verschillende soorten bungalows te vinden. Voor meer informatie of vragen, kan er contact worden opgenomen via d.geerdink@planet.nl of telefonisch op 0545-291472. Het adres van het landgoed is Geerdinkweg 1A in Neede.

Wil je weten wat Natuurpark de Bollert (Park) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurpark de Bollert (Park) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurpark de Bollert (Park)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurpark de Bollert (Park) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Natuurpark de Bollert (Park) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurpark de Bollert (Park)

Bezoekers bekeken ook