Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Ten Caote plas 1 in Neede.

Meer informatie over Lidl in Neede

In de webshop zijn er verschillende aanbiedingen te vinden, zoals een shopruiming, Sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting. Daarnaast is er ook een extra korting beschikbaar voor Lidl Plus leden. Er is ook een deal van de dag, namelijk het Ligbed Houston met wielen in de kleur zwart/antraciet van LIVARNO home. Verder zijn er folders van deze week met verschillende merken, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Daarnaast zijn er ook bestsellers en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. De klantenservice is bereikbaar op bepaalde tijden en er zijn verschillende betaal- en leveringsmogelijkheden. Ook is er een Lidl app beschikbaar en kun je Lidl volgen op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook