Judoclub 't Höfke Neede

Judoclub 't Höfke Neede is een Judoschool gelegen aan Bergstraat 15 in Neede.

Meer informatie over Judoclub 't Höfke Neede in Neede

Judoclub 't Höfke Neede is al sinds 1982 actief en is aangesloten bij de Internationale Budo Federatie (IBF). Deze organisatie, opgericht in 1974, biedt judoka's de mogelijkheid om nationaal en internationaal met hun sport bezig te zijn. Bij de vereniging wordt veel waarde gehecht aan fairplay, respect en kindvriendelijke sporten. Dit wordt bevorderd om de kwaliteit van het sporten te vergroten. De jeugdleden krijgen evenveel kansen en aandacht bij de trainingen als bij de wedstrijden. De judoclub is niet alleen actief tijdens de trainingen, maar ook tijdens judowedstrijden in binnen- en buitenland. Op de website van de club vind je niet alleen wedstrijdresultaten en verslagen, maar ook foto's en algemene informatie over judo.

Wil je weten wat Judoclub 't Höfke Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judoclub 't Höfke Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judoclub 't Höfke Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judoclub 't Höfke Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Judoclub 't Höfke Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judoclub ’t Höfke Neede

Bezoekers bekeken ook