Installatiebedrijf Ten Hoopen

Installatiebedrijf Ten Hoopen is een Installatiebedrijf gelegen aan Nijverheidsweg 1 in Neede.

Meer informatie over Installatiebedrijf Ten Hoopen in Neede

Familiebedrijf Ten Hoopen uit Neede bestaat 100 jaar. Het bedrijf is in 1921 opgericht door de voorvader van de huidige eigenaren. Gedurende deze hele periode heeft Ten Hoopen zich aangepast aan de veranderingen in de tijd. Naast het traditionele cv-ketel en loodgieterswerk, bieden ze nu ook elektra en duurzame technieken zoals warmtepompen en zonnepanelen aan. Ze zijn beschikbaar voor zowel nieuwbouw als renovatiewerkzaamheden en werken voornamelijk voor particulieren, VvE's en kleine bedrijven. Ten Hoopen is gevestigd in Neede en bedient een straal van 15 km rondom de vestigingsplaats, inclusief de grotere plaatsen Haaksbergen en Enschede. Ze leveren goed werk tegen een nette prijs. De contactgegevens van Ten Hoopen zijn info@tenhoopen.nl en 0545-291800.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Ten Hoopen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Ten Hoopen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Ten Hoopen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Ten Hoopen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Installatiebedrijf Ten Hoopen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Ten Hoopen

Bezoekers bekeken ook