IJsbaan "de Kooweide" Neede

IJsbaan "de Kooweide" Neede is een Schaatsbaan gelegen aan Waterleidingdijk 2 in Neede.

Meer informatie over IJsbaan "de Kooweide" Neede in Neede

De Needse IJsclub (N.IJ.C.) heeft als doel het bevorderen en uitoefenen van de schaatssport mogelijk te maken. De club heeft een prachtige ijsbaan aan de Waterleidingdijk 2 in Neede met een officiële 400 meter wedstrijdbaan. De baan is 's avonds verlicht en is normaal gesproken dagelijks geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag is de baan geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er is een kantine aanwezig waar alleen contant betaald kan worden en schaatsen kunnen worden gekocht, gehuurd en geslepen. Lid worden kan via het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar ledenadministratie.nijc@gmail.com. Tijdens de openingstijden van de baan is de ijsbaan telefonisch bereikbaar op nummer 0613556004. Daarnaast worden er jaarlijkse activiteiten georganiseerd, zoals het schoolschaatsen voor groepen 6, 7 en 8. Het bestuur van de ijsclub heeft onlangs een algemene ledenvergadering gehouden waarin onder andere het financieel verslag en het jaarverslag van de secretaris zijn goedgekeurd. Ook zijn er plannen voor het vervangen van de vloer en de keuken in 2023.

Wil je weten wat IJsbaan "de Kooweide" Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsbaan "de Kooweide" Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsbaan "de Kooweide" Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaan "de Kooweide" Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar IJsbaan "de Kooweide" Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsbaan “de Kooweide” Neede

Bezoekers bekeken ook