Huisartsenpraktijk Neede

Huisartsenpraktijk Neede is een Ziekenhuis gelegen aan Buizerdstraat 3 in Neede.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Neede in Neede

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Neede. Op deze site vindt u informatie over de praktijk, de medewerkers, de openingstijden en het laatste nieuws. Een belangrijk nieuwsbericht is dat de jaarlijkse griepvaccinatie op 31-10-2023 plaatsvindt in de sporthal van ´t Spilbroek. U heeft hiervoor een uitnodiging ontvangen met een tijdslot, dus zorg ervoor dat u op de juiste tijd aanwezig bent. Vergeet niet uw uitnodiging en makkelijke kleding mee te nemen. Als u dit jaar geen oproep heeft ontvangen terwijl u dit in voorgaande jaren wel kreeg, neem dan contact op met de praktijk. Daarnaast is het telefoonnummer van de spoedpost huisartsen Oost Achterhoek per 01-02-2023 gewijzigd. Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts en in het weekend kunt u nu bellen naar 085 079 1112.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Neede

Bezoekers bekeken ook