H. Caeciliakerk

H. Caeciliakerk is een Katholieke kerk gelegen aan Borculoseweg 43 in Neede.

Meer informatie over H. Caeciliakerk in Neede

De voormalige r.-k. kerk van Meddo is op zaterdag 14 oktober 2023 feestelijk geopend en heeft nu de naam Naoberkark. Het gebouw is multifunctioneel en staat open voor mensen van alle geloven. De Nederlandse bisschoppen roepen op tot gebed voor vrede en veiligheid, en sluiten zich aan bij de oproepen van Paus Franciscus. Oktober is de maand waarin in de Katholieke Kerk de rozenkrans wordt gebeden, dus wordt er nu ook gebeden voor vrede op voorspraak van Maria. Er wordt ook opgeroepen om te bidden voor mensen die slachtoffer zijn van natuurgeweld. Verder worden er in de tekst oproepen gedaan voor verschillende acties, zoals het inzamelen van eieren voor de Voedselbank en het steunen van een project voor onderwijs aan werkende kinderen in Pakistan. Tot slot wordt er aangekondigd dat op zondagmiddag 22 oktober 2023 de jaarlijkse Gelderse bedevaart plaatsvindt in Renkum.

Wil je weten wat H. Caeciliakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Caeciliakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Caeciliakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Caeciliakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar H. Caeciliakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Caeciliakerk

Bezoekers bekeken ook