Grote Kerk (PKN Neede)

Grote Kerk (PKN Neede) is een Kerk gelegen aan Kerkplein 1 in Neede.

Meer informatie over Grote Kerk (PKN Neede) in Neede

De Protestantse Gemeente Neede verwelkomt mensen om samen God te eren en zich in te zetten voor een rechtvaardige samenleving. Ze streven ernaar om een aantrekkelijke en levendige gemeente te zijn waarin verschillende geloofsbelevingen ruimte krijgen en leden betrokken zijn bij de kerk. De dienst van Jezus Christus inspireert hen om geloof, hoop en liefde uit te stralen. De Voedselbank wordt ondersteund door inzamelingsacties en collectes in samenwerking met de diaconie. Er wordt ook een theatervoorstelling genaamd "Helse Liefde" georganiseerd door de commissie Ontmoeting & Inspiratie en de Commissie Inspiratie en Ontmoeting. Daarnaast wordt er op 7 november 2023 een vrijwilligersavond georganiseerd om de dankbaarheid voor het werk van de vrijwilligers te tonen. Alle zondagse kerkdiensten worden online uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

Wil je weten wat Grote Kerk (PKN Neede) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grote Kerk (PKN Neede) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grote Kerk (PKN Neede)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grote Kerk (PKN Neede) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Grote Kerk (PKN Neede) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grote Kerk (PKN Neede)

Bezoekers bekeken ook