Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure G.L. Rutgersweg 1a in Neede

DeNeedegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure G.L. Rutgersweg 1a in Neede.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Berkelland hebben voor het volgende project vergunning verleend:Neede, G.L. Rutgersweg 1a, het vergroten/veranderen bedrijfspand, ID-code: NL.IMRO.1859.OVBGB20220008-0100.InzageDeze vergunning ligt ter inzage van 21 september tot en met 2 november 2023 in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. U kunt de vergunning ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.gemeenteberkelland.nl onder ‘ruimtelijke plannen’.BeroepHet instellen van beroep is mogelijk van 22 september tot en met 2 november 2023 door:- belanghebbenden die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn;- iedereen die in de voorprocedure tijdig een zienswijze heeft ingediend;- iedereen die niet verweten kan worden geen of niet tijdig een zienswijze te hebben ingediend.U kunt uw beroepschrift sturen naar de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Voorlopige voorzieningAls u in beroep gaat blijft het besluit geldig totdat de rechter over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt u de beslissing in beroep niet afwachten. U kunt dan bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. Dit kan alleen als u al in beroep bent gegaan. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Let er op dat u een kopie van het beroepschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank. U kunt ook digitaal uw beroep of voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank. Dit kunt u doen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u wel een elektronische handtekening (DigiD) hebben. De voorwaarden vindt u op deze website.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deNeedegids.nl op 21-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Neede, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNeedegids.nl
Redactie deNeedegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Neede
  2. gmb-2023-400869

Gerelateerde berichten