Frankie's Jungle Bistro

Frankie's Jungle Bistro is een Afrikaans restaurant gelegen aan Kerkplein 6 in Neede.

Meer informatie over Frankie's Jungle Bistro in Neede

Frankie's Jungle Bistro is een avontuurlijk familierestaurant met een Zuid-Afrikaans thema. Het restaurant heeft vier gedeeltes, namelijk het oerwoud, het vogelpark, de strandhut en het tropische terras. Binnen zijn er ook drie zoutwateraquariums en verschillende dieren, zoals schildpadden, reuzenslakken en gekko's. Het eten in Frankie's Jungle Bistro heeft een Zuid-Afrikaanse invloed, met gerechten zoals boboti, biltong, potjie kos en melktert. Er zijn ook normale kindergerechten en kinderen kunnen op jungle onderzoek uit. Het restaurant heeft een gezellige sfeer waarin gasten zich thuis mogen voelen. Het is mogelijk om een plekje te reserveren via de website. Hakuna Matata, maak geen zorgen, zorg maar dat je geniet!

Wil je weten wat Frankie's Jungle Bistro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frankie's Jungle Bistro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frankie's Jungle Bistro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frankie's Jungle Bistro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Frankie's Jungle Bistro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frankie’s Jungle Bistro

Bezoekers bekeken ook