Fit en Fysio Neede

Fit en Fysio Neede is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Buizerdstraat 1b in Neede.

Meer informatie over Fit en Fysio Neede in Neede

Fit en Fysio Neede-Borculo is een fysiotherapiepraktijk waar je kunt werken aan je fitheid en vitaliteit. Met een sportabonnement kun je onder begeleiding van een fysiotherapeut bewegen op een manier die bij jou past. De fysiotherapeuten streven naar de beste zorg en blijven hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Ze bieden ook verschillende specialisaties aan, zoals algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeem-lymfetherapie, fysiotherapie bij longaandoeningen, fysiotherapie bij vaatlijden, hartrevalidatie, fysiotherapie en COVID-19, oncologische fysiotherapie, fysiotherapie bij Parkinson, fysiotherapie bij schouderklachten en fysiotherapie bij osteoporose. Daarnaast bieden ze ook shockwave therapie aan voor chronische blessures. Bij Fit en Fysio ligt de nadruk op de juiste manier van werken aan je lichaam, spieren en uithoudingsvermogen, met begeleiding van een vakkundige instructeur. De praktijk wordt hoog beoordeeld door cliënten en ze zijn actief op het gebied van nieuws en ontwikkelingen in de fysiotherapie.

Wil je weten wat Fit en Fysio Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit en Fysio Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit en Fysio Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit en Fysio Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Fit en Fysio Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit en Fysio Neede

Bezoekers bekeken ook