Toestemming voor plaatsen van een extra raam in voor- en zijgevel, Russchemorsweg 36-01 7161RT Neede

DeNeedegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor plaatsen van een extra raam in voor- en zijgevel, Russchemorsweg 36-01 7161RT Neede.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 27 november 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001322 voor het plaatsen van een extra raam in voor- en zijgevel op locatie Russchemorsweg 36-01 7161RT Neede. De vergunning is Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteiten: •het bouwen van een bouwwerk Inzage Deze vergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. Bezwaar Als belanghebbende kunt u bezwaar indienen tegen een verleende vergunning. U kunt tot uiterlijk zes weken na datum verzending een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. U kunt ook digitaal uw bezwaar indienen bij ons. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op onze website. Voorlopige voorziening Als u een bezwaarschrift indient blijft het besluit geldig. Wilt u dat de vergunning wordt geschorst? Dan kunt u bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Let er op dat u een kopie van het bezwaarschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank. U kunt ook digitaal uw voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op deze website.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deNeedegids.nl op 07-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Neede, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deNeedegids.nl
Redactie deNeedegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Neede
  2. fa37c126e0f0e5c6445df9bf6f1a7b8b

Gerelateerde berichten