Expert Neede

Expert Neede is een Elektronicawinkel gelegen aan Oudestraat 83 in Neede.

Meer informatie over Expert Neede in Neede

Ruim 30 jaar geleden begon Ard Eijsink als verkoper bij Expert Borculo. Nu, na het overnemen van de firma Hasstra, is hij al 20 jaar een bekend gezicht bij Expert Neede. Samen met zijn team van medewerkers biedt hij bij Expert Neede de beste service en persoonlijk advies. Ze zijn gespecialiseerd in witgoed, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers, en bieden ook inbouwapparaten en installatieservice aan. Daarnaast hebben ze een breed assortiment televisies, multimedia-apparaten en bieden ze reparatieservice aan. Expert Neede is ook een officiële dealer van Smeg producten. Klanten geven Expert Neede gemiddeld een 8,8 en waarderen de deskundige hulp en goede service. Expert Neede heeft meer dan 140 winkels in Nederland en biedt veilige betaalopties.

Wil je weten wat Expert Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Expert Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Expert Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Expert Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Expert Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Expert Neede

Bezoekers bekeken ook