De Tuinen van Geerdink

De Tuinen van Geerdink is een Tuin- en landschapsarchitect gelegen aan Visschemorsdijk 22A in Neede.

Meer informatie over De Tuinen van Geerdink in Neede

Natuurlijk Natuurrijk is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van belevingsvolle tuinen. Ze tonen hun werk in een foto collectie waarin ze laten zien hoe ze natuurlijke en natuurrijke tuinen hebben gerealiseerd. Het bedrijf heeft ook deelgenomen aan de Floriade in Venlo, waar ze 10 jaar geleden goud hebben gewonnen met hun inzending genaamd De Wilde Weelde. Nu zijn ze weer betrokken bij de Floriade, maar dit keer vanuit Almere. Het thema van de Floriade is Growing Green Cities, met als doel om steden groener, gezonder en leuker te maken. Natuurlijk Natuurrijk heeft de afgelopen 9 maanden hard gewerkt aan het ontwerp van de Wilde Weelde Stad en het resultaat is prachtig. De Floriade is te bezoeken tot en met 9 oktober 2022. Daarnaast worden ook De Tuinen van Geerdink genoemd, met hun contactgegevens.

Wil je weten wat De Tuinen van Geerdink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tuinen van Geerdink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tuinen van Geerdink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tuinen van Geerdink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar De Tuinen van Geerdink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tuinen van Geerdink

Bezoekers bekeken ook