CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V.

CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Inslagstraat 19 in Neede.

Meer informatie over CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V. in Neede

CMP is een partner die jou kan helpen bij het behalen van omzetgroei door middel van export. Ze bieden begeleiding bij het opstellen van een exportbeleid en maken gebruik van subsidiemogelijkheden. Daarnaast bieden ze ook operationele exportsupport, vooral gericht op de Duitse markt. CMP biedt ook aanvullende diensten zoals marktontwikkeling, strategische bedrijfsovernames en herstructurering. Een strategische bedrijfsovername kan helpen om internationale marktposities te verwerven en uit te bouwen. CMP helpt ook bij het in kaart brengen van klantperformance en stimuleert pro-actieve keuzes. Ze hebben een track-record op het gebied van sales driven business development en business restructuring. Als je ambities hebt op het gebied van internationalisering/export, marktontwikkeling, strategische bedrijfsovernames of herstructurering, kun je samenwerken met CMP.

Wil je weten wat CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CMP-Centrum voor Marketing Projekten B.V.

Bezoekers bekeken ook