BCI Projectinrichting B.V.

BCI Projectinrichting B.V. is een Meubelmakerij gelegen aan Parallelweg 1-3 in Neede.

Meer informatie over BCI Projectinrichting B.V. in Neede

BCI is een fabrikant van schoolmeubilair sinds 1925. Ze fabriceren verschillende soorten meubilair voor onderwijs en bedrijven, zoals leerlingtafels, groepstafels, docententafels en leerlingstoelen. BCI heeft al veel scholen en bedrijven voorzien van hun meubilair en je kunt de referentieprojecten bekijken voor inspiratie. Het bedrijf biedt zowel standaard als maatwerk producten aan en heeft korte lijnen en een hoog serviceniveau. Ze hebben vaste contactpersonen waarmee je contact kunt opnemen voor vragen of bestellingen. BCI is een familiebedrijf en ze streven naar de beste service. Op hun website kun je ook het laatste nieuws en blogs volgen en ze kondigen een exclusieve en duurzame samenwerking aan met Upcycling Scandinavia. Daarnaast is er een directiewisseling geweest in de vierde generatie van het bedrijf. Je kunt BCI producten kopen via hun webshop of bij verkooppunten zoals Heutink Projectinrichting en Reinders Projectinrichting. De contactgegevens van BCI zijn ook vermeld op de website.

Wil je weten wat BCI Projectinrichting B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BCI Projectinrichting B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BCI Projectinrichting B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BCI Projectinrichting B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar BCI Projectinrichting B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BCI Projectinrichting B.V.

Bezoekers bekeken ook