Autobedrijf Kanbur

Autobedrijf Kanbur is een Autohandel gelegen aan Wheemergaarden, Bremstraat 29 in Neede.

Meer informatie over Autobedrijf Kanbur in Neede

Autobedrijf Kanbur is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat en in die tijd sterk is gegroeid. Ze bieden allerlei diensten aan, van de in- en verkoop van auto's tot APK-keuringen en grote onderhoudsbeurten. Kleine reparaties worden direct ter plekke opgelost. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring, biedt deskundig advies en werkt met kwaliteitsproducten tegen lage kosten. Ze zijn ook erkend door de RDW. Autobedrijf Kanbur is trots op de kwaliteit en prijs die ze leveren, ongeacht het merk van de auto. Ze hebben veel ervaring met verschillende merken en het personeel beschikt over de beste kennis om klanten snel weer op weg te helpen. Ze hebben ook een voorraad occasions van topkwaliteit. Er zijn positieve reviews van tevreden klanten die snel en vakkundig geholpen zijn bij verschillende werkzaamheden, zoals het vervangen van een distributieriem en het uitvoeren van groot onderhoud aan een BMW. Autobedrijf Kanbur is te bereiken via hun website en sociale media, en ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Klanten kunnen een afspraak maken om hun probleem vakkundig te laten oplossen.

Wil je weten wat Autobedrijf Kanbur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Kanbur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Kanbur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Kanbur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Autobedrijf Kanbur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Kanbur

Bezoekers bekeken ook