Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp

Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp is een Aannemer gelegen aan Magnoliastraat 22 in Neede.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp in Neede

Houtskeletbouw is een bouwmethode waarbij een houten skelet wordt gebruikt om een huis te bouwen. Op dit houten skelet worden constructieplaten bevestigd, waardoor stevige wanden ontstaan. Tussen het skelet wordt isolatiemateriaal aangebracht. Houtskeletbouw is erg populair in Nederland en kan net zo flexibel worden afgewerkt als een traditionele woning. Het voldoet ook aan de eisen op het gebied van brandveiligheid en geluidsisolatie. Houtskeletbouw leent zich ook goed voor ecologisch bouwen. Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp heeft verschillende houtskeletbouw projecten gerealiseerd, zoals woningen afgewerkt met vezelcementplaten, stuc- en metselwerk, en hout. Ze hebben ook traditionele boerderijen gerenoveerd met houtskeletbouw binnenwanden en hybride bouw gedaan in combinatie met traditionele bouw. Het bedrijf heeft een eigen werkplaats waar de HSB-elementen worden vervaardigd en opgeslagen voordat ze naar de bouwplaats worden getransporteerd. Op de bouwplaats worden de elementen geplaatst en gesteld, waardoor in een korte tijd een casco woonhuis kan worden gerealiseerd. Naast houtskeletbouw voert het bedrijf ook ambachtelijk aannemerswerk uit, zoals het maken van kozijnen, trappen, ramen, deuren en dakkapellen. Houtskeletbouw heeft verschillende voordelen, zoals.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neede. Opzoek naar Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp

Bezoekers bekeken ook